Als je organisatieleden kunt beheren, kun je een persoonlijke prompt publiceren zodat anderen binnen je organisatie deze kunnen gebruiken.
Een prompt onder Privé is persoonlijk. Een prompt onder Organisatie is beschikbaar voor mensen binnen je organisatie en een prompt onder Zeno wordt door Zeno aangeboden. De zichtbaarheid van prompts staat los van lidmaatschap van een Project.
Een persoonlijke prompt publiceren
Selecteer vanuit een chat Toevoegen aan prompt
, kies Prompts en selecteer Privé. Open buiten een chat Presets → Prompts → Privé.
Open de opgeslagen prompt die je wilt delen en controleer de tekst. Verwijder taakspecifieke details die niet thuishoren in een herbruikbare prompt voor collega's.
Selecteer Acties voor voorinstelling
. Is Verplaatsen naar organisatiebibliotheek beschikbaar, selecteer deze optie dan.
Controleer onder Organisatie of de opgeslagen prompt daar staat.
Collega's kunnen via de promptbibliotheek prompts vinden die je organisatie deelt. Iedereen moet vóór het versturen zelf de bestanden selecteren die voor de eigen taak nodig zijn.
Een opgeslagen prompt delen deelt niet de chat, bestanden of documenten die je bij het maken ervan hebt gebruikt. Controleer de prompt voordat je deze publiceert en verwijder dossiergebonden of vertrouwelijke details die niet herbruikbaar horen te zijn.
Als je de prompt niet kunt delen
Controleer of je je eigen prompt onder Privé hebt geopend. Alleen mensen die organisatieleden kunnen beheren, kunnen een prompt voor de organisatie publiceren.
Geeft het delen een foutmelding, controleer dan Privé en Organisatie voordat je het opnieuw probeert. Zo kun je zien of de prompt al is verplaatst.
